Nieuws

SCD’33 – Avios /DBV 1 – 2

Donderdag 4 april jl

SCD’33 na “beste eerste helft” met lege handen.

De “beste eerste helft van het seizoen tot nu toe” heeft SCD’33 niets gebracht in het midweekse inhaalduel met Avios/DBV 1-2. Volgens coach Robin Leenders dicteerde zijn ploeg , hekkensluiter in 5E, voor rust het spel. Door een prachtige  goal van Mustafa Celik kwam SCD’33 op 1-0. Daarna verzuimde SCD’33  twee a drie goede kansen in doelpunten om te zetten. De tweede helft dicteerde Avios/DBV het spel. Zij speelden feller en kwamen door doelpunten van Daan Bremmers en Roan Pfeiffer op een 1-2 voorsprong en werden de punt door de gasten uit Alphen en Maasbommel mee naar huis genomen.

SCD’33 – Unitas 0 – 0

Zondag 17 maart jl moest SCD’33 thuis de strijd aangaan tegen Unitas uit Wamel. De wedstrijd begon veel belovend en binnen 4 minuten kreeg SCD’33 een aantal mooie kansen om een voorsprong te nemen. De keeper van Unitas bleek een sta in de weg. Na deze periode ontstond een levendige wedstrijd met wat kansen over en weer. Het was en bleef echter 0-0. SCD’33 is nu vijf wedstrijden ongeslagen met twee overwinningen en drie gelijke spelen.

Door het terugtrekken uit de competie van Heumen 1 (twee overwinningen door SCD’33) zakken we terug in de stand naar de laatste plaats. Zondag as gaan we op bezoek bij SCP in Puiflijk en rekenen weer op een goed resultaat.

ALVERNA – SCD’33 2 – 2

Zondag 9 maart jl speelde SCD’33 1 uit tegen Alverna 1. Een echte derby met op de bank van Alverna de Deester trainer Rick Peters en assistent Leander van Teeffelen.
Onder flinke publieke belangstelling werd het een spannende en enerverende wedstrijd, waarbij Alverna in eerste instantie wat gevaarlijker was, maar door een geweldig goal van Martijn Hempenius op een 0-1 achterstand kwam. Na de rust ontspon zich een echte wedstrijd, met een warrig leidende scheidsrechter, kwam Alverna terug tot 1-1, uit een mooie vrije trap van Sam Jansen. Na een mooie goal van Connor Hatch leek SCD’33 met de punten naar Deest terug te gaan, maar na een rode kaart van Lars Spanbroek, krulde Sam Jansen in de laatste minuut de 2-2 in de kruising.

SCD’33 – Niftrik 3 – 2

SCD’33 uit Deest heeft zondag 3 maart 2024 thuis  met 3-2 gewonnen van Niftrik. Nadat SCD’33 op een 2-0 voorsprong kwam door Martijn Hempenius en Mustafa Celik, lukte het Niftrik nog voor rust op gelijke hoogte te komen dankzij Pim Krebbers en Thijs Sewalt.  Connor Hatch maakte de beslissende treffer voor de Deestenaren. Resultaat 7 punten uit de laatste drie wedstrijden. Een sterk begin in de 2e periode.

Zondag 25 februari: De grootste zege van het seizoen🔥

Heumen – SCD’33 1-5

Heumen ging in eigen huis met 5-1 onderuit tegen SCD. Deestenaar Mustafa Celik scoorde een hattrick. Ook Mustafa Güngor en Martijn Hempenius waren trefzeker. Rick Kersten was dat namens Heumen. Luuk Poos miste nog een penalty voor Heumen. Volgens SCD-trainer Robin Leenders was de pas 17-jarige Joost Hempenius man of the match in Heumen. ,,Sterk aan de bal en zowel verdedigend als aanvallend erg goed’’, aldus Leenders.