Nieuws

SCD’33 – UHC 2 – 0

Het Deestse SCD heeft zichzelf beloond voor het goede voetbal tegen UHC (Hernen) 2 – 0. Emir Salem opende de score na een fraai uitgespeelde aanval, Mustapha Güngor verdubbelde de voorsprong. Tom van Alfen van UHC noemde het een “collectieve offday”. (bron De Gelderlander)

SCP 5 – SCD’33 2 1 – 5

Kampioenswedstrijd SCD’33 2

Zondag 21 april 2024

SCD’33 2 is zondag jl kampioen geworden in de 7e klasse. In een leuke en sportieve wedstrijd tegen SCP 5 werd het kampioenschap onder grote publieke belangstelling binnengehaald. Veel Deesternaren hadden de moeite genomen om het elftal van coach Adem en leider Martien naar de overwinning te schreeuwen. Na afloop op het veld feest met fakkels en bier en een lange dag in de kantine op Kremershof. Via deze weg ook dank aan de (bier en fris) sponsors van het 3e elftal,

Aquila – SCD’33 0 – 3

Zondag 14 april jl

Aquila (Dreumel) kreeg klop van SCD: 0 – 3.  Aldus de kop in De Gelderlander.  SCD’33 was getergd en kwam zeer gemotiveerd het veld in.  Met 4 wissels met o.a. veteraan Jeroen Loeffen en de 16-jarige Alex van der Hoek was de bank zeker niet optimaal bezet. De eerste helft ging redelijk gelijk op, maar door een Mustafa (penalty) en Lars ging SCD met een 0-2 voorsprong de kleedkamer in, In de 2e helft was SCD’33 oppermachtig en door Emir kwam de 0 – 3 op het scorebord. In de tachtigste minuut liet Robin Leenders de 16-jarige Alex van der Hoek debuteren. Een verdienstelijk debuut.

SCD’33 – Avios /DBV 1 – 2

Donderdag 4 april jl

SCD’33 na “beste eerste helft” met lege handen.

De “beste eerste helft van het seizoen tot nu toe” heeft SCD’33 niets gebracht in het midweekse inhaalduel met Avios/DBV 1-2. Volgens coach Robin Leenders dicteerde zijn ploeg , hekkensluiter in 5E, voor rust het spel. Door een prachtige  goal van Mustafa Celik kwam SCD’33 op 1-0. Daarna verzuimde SCD’33  twee a drie goede kansen in doelpunten om te zetten. De tweede helft dicteerde Avios/DBV het spel. Zij speelden feller en kwamen door doelpunten van Daan Bremmers en Roan Pfeiffer op een 1-2 voorsprong en werden de punt door de gasten uit Alphen en Maasbommel mee naar huis genomen.

SCD’33 – Unitas 0 – 0

Zondag 17 maart jl moest SCD’33 thuis de strijd aangaan tegen Unitas uit Wamel. De wedstrijd begon veel belovend en binnen 4 minuten kreeg SCD’33 een aantal mooie kansen om een voorsprong te nemen. De keeper van Unitas bleek een sta in de weg. Na deze periode ontstond een levendige wedstrijd met wat kansen over en weer. Het was en bleef echter 0-0. SCD’33 is nu vijf wedstrijden ongeslagen met twee overwinningen en drie gelijke spelen.

Door het terugtrekken uit de competie van Heumen 1 (twee overwinningen door SCD’33) zakken we terug in de stand naar de laatste plaats. Zondag as gaan we op bezoek bij SCP in Puiflijk en rekenen weer op een goed resultaat.

ALVERNA – SCD’33 2 – 2

Zondag 9 maart jl speelde SCD’33 1 uit tegen Alverna 1. Een echte derby met op de bank van Alverna de Deester trainer Rick Peters en assistent Leander van Teeffelen.
Onder flinke publieke belangstelling werd het een spannende en enerverende wedstrijd, waarbij Alverna in eerste instantie wat gevaarlijker was, maar door een geweldig goal van Martijn Hempenius op een 0-1 achterstand kwam. Na de rust ontspon zich een echte wedstrijd, met een warrig leidende scheidsrechter, kwam Alverna terug tot 1-1, uit een mooie vrije trap van Sam Jansen. Na een mooie goal van Connor Hatch leek SCD’33 met de punten naar Deest terug te gaan, maar na een rode kaart van Lars Spanbroek, krulde Sam Jansen in de laatste minuut de 2-2 in de kruising.

SCD’33 – Niftrik 3 – 2

SCD’33 uit Deest heeft zondag 3 maart 2024 thuis  met 3-2 gewonnen van Niftrik. Nadat SCD’33 op een 2-0 voorsprong kwam door Martijn Hempenius en Mustafa Celik, lukte het Niftrik nog voor rust op gelijke hoogte te komen dankzij Pim Krebbers en Thijs Sewalt.  Connor Hatch maakte de beslissende treffer voor de Deestenaren. Resultaat 7 punten uit de laatste drie wedstrijden. Een sterk begin in de 2e periode.

Zondag 25 februari: De grootste zege van het seizoen🔥

Heumen – SCD’33 1-5

Heumen ging in eigen huis met 5-1 onderuit tegen SCD. Deestenaar Mustafa Celik scoorde een hattrick. Ook Mustafa Güngor en Martijn Hempenius waren trefzeker. Rick Kersten was dat namens Heumen. Luuk Poos miste nog een penalty voor Heumen. Volgens SCD-trainer Robin Leenders was de pas 17-jarige Joost Hempenius man of the match in Heumen. ,,Sterk aan de bal en zowel verdedigend als aanvallend erg goed’’, aldus Leenders.