Evenementen
  • Geen evenementen

Deestnieuws Digitaal

Vanaf vandaag wordt de papieren versie van het Deestnieuws door Deest verspreid. De papieren versie heeft het maximale aantal pagina van 44. Helaas zijn er artikelen bij de redactie binnen gekomen welke niet meer in de papieren versie konden worden opgenomen. Om de schrijvers van deze artikelen tegemoet te komen hebben wij deze wel opgenomen in de Digitale versie van Deestnieuws. Deze heeft 48 pagina’s i.p.v. 44 pagina’s.

Hoewel wij de afgelopen maand een aantal keren hebben aangegeven dat door het uitvallen van Martin wij het liefst zo snel mogelijk de kopij binnen wilden hebben, om Barry zo min mogelijk te belasten, ontstonden er discussies over de uiterlijk inleverdatum. In het Deestnieuws van december / januari staat daar nu uiterlijk 31 januari 2020. Hierbij gaan wij uit van het principe vol is vol en wie eerst komt die het eerst maalt. Mocht op 30 januari 2020 de 44 pagina’s zijn gevuld dan gaat het Deestnieuws naar de drukker.

Het Digitale Deestnieuws wordt geplaatst op de site van SCD33 nl. www.scd33.nl of de site van ’t Trefpunt nl. www.trefpuntdeest.nl.

Wij wensen U veel leesplezier, plezierige feestdagen en een gelukkig en gezond 2020.

Martin, Hans & Barry