Evenementen
  • Geen evenementen

Algemene informatie

SCD’33 is een kleine gezellige club in het land van Maas & Waal. SCD’33 betekent Sport Club Deest, en 33 staat natuurlijk voor het oprichtingsjaar. Seizoen 2019/2020 komen we uit met 3 senioren teams. SCD heeft sinds enkele jaren voor de jeugd een samenwerkingsverband met vv Victoria’25 uit Afferden. De wedstrijden worden gespeeld op Sportpark Kremershof gelegen aan de Kweldam. We beschikken sinds enkele jaren over een prachtig kunstgrasveld. Om van dit kunstgrasveld zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat we een gebruikersregelement opstellen waar we ons allemaal aan zullen moeten houden, daarom aandacht voor het volgende:

– Betreedt het veld alleen via de toegangshekken; doe het hek achter je dicht.
– Toegang alleen voor spelers en hun begeleiding (leiders, trainers, scheidsrechters). Dus uitdrukkelijk geen toegang      voor publiek (ook niet in de dug-outs).
– Toegang tot het kunstgrasveld alleen tijdens de wedstrijden en trainingen. Daarbuiten is het verboden om het              kunstgrasveld te betreden.
– Maak schoenen schoon voordat het veld betreden wordt.
– Draag geen spikes of schoenen met lange stalen noppen. Ook platte zolen zijn voor voetballers niet toegestaan.
– Kauwgom, eten of drinken is niet toegestaan binnen de afrastering (uitzondering is water in bidons).
– Roken op en rondom het veld en in de dug-outs is verboden.
– Glaswerk en afval binnen de afrastering van het veld is niet toegestaan.
– Plaats geen zware of puntige voorwerpen op de kunstgrasmat.
– Geen doelen slepen over het kunstgrasveld maar til ze op.
– Dagelijks na een training dient het veld helemaal leeg opgeleverd te worden. Kleine goals moeten van het veld    verwijderd worden.
– Sluit het hek nadat het veld verlaten wordt.
– Meld beschadigingen of onvolkomenheden direct bij het bestuur.
– Bij sneeuw, ijs, strenge vorst (meer dan 10 graden vorst) en opdooi kan geen gebruik gemaakt worden van het  kunstgrasveld.

Houd je aan deze regels. Het is belangrijk voor het onderhoud en de levensduur van ons kunstgrasveld. Bedankt voor het inacht nemen van deze regels

Het bestuur van  SCD’33